Referencer

Vi præsenterer her et udvalg af vores referencer - store som små. Vil du vide, hvordan vi også kan forbedre din online forretning, så tager vi gerne et uforpligtende møde.

Samsung

Samsung

Vi hjælper elektronik-giganten Samsung med diverse digitale projekter. Bl.a. har vi designet og implementeret et micro-site i anledningen af julen 2011 samt implementeret deres populære produktdesign-konkurrence "Design That Performs 2012".


Arla

Arla

En af verdens største mejeri-producenter, Arla, har under konceptet "Tættere på Naturen" haft brug for vedligeholdelsen af deres indhold på Arla.com. Vi har vedligeholdt og opsat en stor mængde af disse indholdssider.
 


Baresso Coffee

Baresso Coffee

Vi er fast digitalt bureau for Danmarks største og mest populære kaffebar Baresso. Vi har kodet og implementeret deres website, hjulpet med ad hoc vedligeholdelse samt løbende digital rådgivning og digital strategi.
 


Julie Sandlau

Julie Sandlau

Julie Sandlau er et anerkendt, eksklusivt smykkefirma, der laver moderne, luksuriøse smykker. Vi har hjulpet Julie Sandlau med mindre digitale projekter som fx en online prisundersøgelse i USA, Australian, Japan og Danmark samt social media-annoncering.


Andelsbutikken

Andelsbutikken

Andelsbutikken startede som ejendomsmæglerkæde i 2008 og søgte i den forbindelse et fast digitalt bureau til deres online aktiviteter. Vi leverede derfor hele pakken med design, udvikling og vedligeholdelse.

 


Base1

Base1

Siden 2007 har vi været ansvarlige for ejendomsmæglerkæden Base1's website. Vi har bl.a. videreudviklet hele deres backend, specialudviklet deres intranet, CRM samt rådgivet om Base1's digitale strategi.

 


Advokatfirmaet Brandt & Lauritzen

Brandt & Lauritzen

Vi er fast digitalt bureau for Advokatfirmaet Brandt & Lauritzen. Vi har været ansvarlige for deres online forretning siden 2005 og har leveret webdesign, søgeoptimering, webanalyse og digital strategi.

 


Dansk Magasinpresses Udgiverforening

Dansk Magasinpresses Udgiverforening

DMU repræsenterer de største magasinudgivere i Danmark; Aller, Bonnier Publications og Egmont. Vi designede og udviklede websitet inkl. CMS samt, strukturerede indholdet.

 


MIR Recruitment

MIR Recruitment

MIR Recruitment er en international rekrutteringsvirksomhed med hovedkontor i Dubai. Vi leverede en komplet webløsning med design, kodning af frontend, opsætning af backend inkl. CMS og CV-database

 


Tennissporten

Tennissporten.dk

Tennissporten er Danmarks største tennisportal. Sammen med en række samarbejdspartnere har vi leveret koncept, design, udvikling af frontend og backend samt eksekveret den digitale marketingstrategi.

 


KPI Index

KPI Index

KPI Index tilbyder et værktøj, der måler nøgletal på tværs af websites. Vi har været med til at udvikle deres visuelle identitet og har stået for design af website, kodning af frontend samt opsætning af CMS.

 


Cheap Toys

Cheap Toys

Cheap Toys sælger billigt legetøj via internettet. Vi har været med fra første stadie, og har derfor lavet deres webkoncept, designet logo, brevlinje og webshop samt rådgivet om succesfuld e-handel.

 


Murerfirmaet Jan Bergmann

Murerfirmaet Jan Bergmann

Murerfirmaet Jan Bergmann ønskede en renovering af deres offline og online markedsførings-materiale. Derfor redesignede vi deres brevlinje, udarbejdede et nyt webdesign og installerede et CMS.