Om bureauet

Hvis du søger et digitalt bureau med talentfulde, passionerede og energiske medarbejdere, så er du kommet til de rigtige. Vi kombinerer forretningsforståelse med digitale løsninger.

Undskyld, hvis du kun bliver tilfreds

Konsensus & Co er et digitalt bureau placeret i hjertet af København. Vi arbejder med digital strategi, digital kommunikation, digital udvikling og digital markedsføring.

Vores mål er ikke blot tilfredse kunder - det ville være indlysende. Vi ønsker loyale kunder. Vi er nemlig overbeviste om, at langsigtede kunde-forhold giver de bedste digitale løsninger og derved de bedste resultater på bundlinjen.

Vi er dybt passionerede omkring vores arbejde og giver os 120% til vores kunder. Den energi vi tilfører et projekt smitter af på vores kunder, og sammen udvikler vi fantastiske løsninger. Derfor kan det også være svært at skjule begejstringen for sit arbejde - det vil vi på forhånd undskylde.

Digital + forretning = Værdi

Vi tror på, at kombinationen af vores digitale kompetencer og vores forretningsmæssige forståelse, er de bedste forudsætninger for at kunne levere gode digitale løsninger.

Det lyder måske åbentlyst, men faktisk er der mening bag ordene. Alt for ofte oplever vi desværre, at en virksomhed ikke formår at integrere deres online tilstedeværelse med deres overordnede forretningsstrategi.

Det synes vi er ærgeligt. For det er netop i dette spændingsfelt, at de gode resultater opnåes. Vi udnytter derfor vores viden fra begge verdener, til at skabe digitale forretningsorienterede løsninger for vores kunder - ja, vi ser det næsten som vores fornemmeste pligt.